Foreningens mål og hensigter

Disse mål og hensigter udgør foreningens målsætning internationalt. De blev formuleret af Master Moy Lin-shin og er fælles for hele foreningen og medvirker til at gøre os til en virkelig international forening.

Disse mål kombineret med akkrediteringsproceduren for vores frivillige instruktører sikrer, at alle modtager den samme kvalitet i instruktion og dedikeret lederskab.

1. At gøre Taoistisk Tai Chi™ indre kunstarter og metoder tilgængelig for alle

Vi arbejder på at gøre disse kunstarter tilgængelige i alle dele af samfundet, så deres mange fordele er tilgængelige for alle, som ønsker at opleve dem.

2. At fremme de helbredsmæssige aspekter af Taoistisk Tai Chi™ indre kunstarter og metoder

Ved flittig og omhyggelig udøvelse hjælper disse kunstarter og metoder til at genoprette og vedligeholde et godt helbred. For at fremme fysisk, mentalt og spirituelt velbefindende i befolkningen, er vores indsats rettet mod at gøre disse gavnlige virkninger bedre kendt og forstået.

3. At fremme kulturel udveksling

Gennem Taoistisk Tai Chi™ internal arts of health og andre aktiviteter bestræber vi os på at gøre den righoldige kinesiske kultur mere tilgængelig og der igennem at fremme en større forståelse og respekt mennesker imellem.

4. At hjælpe andre

Grundlaget for Taoistisk Tai Chi™ er medmenneskelighed. Vores grundlæggende velgørende orientering er i overensstemmelse med de taoistiske værdier om uselviskhed og nyttighed for andre. Vores inspiration er eksemplet sat af vores grundlægger Master Moy Lin-shin, som viede sit liv til at hjælpe andre uden at søge personlig fortjeneste. Af denne grund er alle instruktører frivillige og ulønnede, og alle afdelinger opererer på non-profit basis. Vi udfører også andre opgaver i samfundet og assisterer velgørende aktiviteter, når det er muligt.